Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η άλωση της χώρας από τη Νέα Τάξη


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς



Κάποιες ειδήσεις έχουν αξία σημειολογική και αν γνωρίζεις να τις ερμηνεύσεις βρίσκεις με ακρίβεια το στίγμα σου στο ρεύμα του χρόνου.

Δυο ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία εβδομάδα ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία. Η πρώτη είδηση αφορά την έκδοση εγκυκλίου από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σχετικά με την Κωδωνοκρουσία και η δεύτερη αφορά την δυσκολία των Ελληνικών οικογενειών να τοποθετήσουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα δωρεάν βρεφονηπιακών σταθμών...

Λεει η εγκύκλιος, που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή, να προσέχουν οι Ιερείς τις καμπάνες τους καθώς η ένταση του ήχου ενδέχεται να ενοχλεί περίοικους και ιδρύματα όπως σχολεία, νοσοκομεία κλπ.
Αφήνουμε στην άκρη τον γελοίο ισχυρισμό ότι ο ήχος της καμπάνας ενδέχεται να ενοχλεί κάποιους και παμε στην ουσία: Ο ανύπαρκτος αρχιεπίσκοπος αυτός που επί τρία χρόνια δεν άρθρωσε λέξη για τον βιασμό της χώρας, αυτός που δεν βρήκε τίποτα να πει για τον εθναλοιωτικό νόμο περί ιθαγένειας, αυτός που δεν βρήκε ούτε λέξη για να αντιταχθεί στο σχέδιο οικοδόμησης τζαμιού στην Αθήνα, βρήκε τώρα την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει για τα ντεσιμπέλ των καμπανών...

Πόσο ακόμα θα απογοητεύσει η Ελλαδική εκκλησία το ποίμνιό της; Οι καμπάνες που χτυπούσαν κανονικά επί τουρκοκρατίας καλούνται τώρα να σιωπήσουν και οι ιερείς καλούνται να εναρμονιστούν με τα κελεύσματα της Νέας Τάξης.

Ποιοι ενοχλούνται δηλαδή από τον ήχο της καμπάνας και γιατί ενοχλούνται τώρα και όχι εκατοντάδες χρόνια;

Ίσως ο μοντέρνος Ιερώνυμος σκέπτεται στοργικά ως πνευματικός ποιμήν όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που πέφτουν για ύπνο στις έξι το πρωί μετά από γλεντοκοπήματα και μέθη και φυσικά ενοχλούνται από την καμπάνα που θα χτυπήσει στις εφτά.

Αλλά θα ενοχληθούν το ίδιο και όταν θα ακούσουν την φωνή του Μουεζίνη να καλεί τους πιστούς σε προσευχή προσεχώς;

Ουσιαστικά ο Λαός μας δεν έχει πνευματική καθοδήγηση. Μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου οι νεοταξίτες άλωσαν την εκκλησία. Ο ανύπαρκτος Ιερώνυμος εκδίδει εγκυκλίους για το πώς θα χτυπάνε οι ιερείς τις καμπάνες την ώρα που οι Έλληνες δεν μπορούν ούτε τα παιδιά τους να βάλουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς γιατί τις θέσεις τις καταλαμβάνουν οι ξένοι...

Οι ξένοι έποικοι πλέον και όχι λαθρομετανάστες γεννάνε στην χώρα μας τα παιδιά τους, ύστερα δηλώνουν μηδενικό εισόδημα και τα τοποθετούν στους δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ ο Έλληνας μη μπορώντας να γλιτώσει την μέγγενη της εφορίας μένει απ’ έξω.

Έτσι ο Έλληνας μεταβάλλεται σε παρίας και ξένος στην ίδια του την χώρα σύμφωνα με τα κελεύσματα της Νέας Τάξης που δεν θέλει κυριάρχους λαούς και Εθνικά κράτη αλλά μπασταρδεμένη πανσπερμία φυλών και γενικευμένη ανωμαλία.

Πού είναι λοιπόν η Αρχιεπισκοπή να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι τα παιδιά των Ελλήνων έρχονται σε δεύτερη μοίρα έναντι των αλλοδαπών μέσα στην ίδια τους την χώρα; Θα απαντήσει η αρχιεπισκοπή με το γνωστό: ''Ουκ ενι Ιουδαίος ουδέ Ελλην ....'' του Παύλου;

Γιατί αν τέτοιες είναι οι αντιλήψεις τους, απαντάμε ότι το Έθνος στην θέση που έχει περιέλθει σήμερα δεν έχει την πολυτέλεια για οικουμενικές ερμηνείες του Ευαγγελίου αλλά έχει άμεση ανάγκη για παπάδες σαν τον Παπαφλέσσα...

Τέτοιους θέλουμε στους καιρούς που ζούμε...


Δυστυχώς η Ελλάς με γοργά βήματα μεταβάλλεται σε κάτι που σε λίγο καιρό δεν θα αναγνωρίζουμε... Μεγαλώνοντας σε ένα μικρό προάστιο βόρεια των Αθηνών στην κεντρική πλατεία του οποίου δέσποζε μια Εκκλησιά συνήθισα και αγάπησα τον ήχο της καμπάνας. Συνήθισα και αγάπησα να βλέπω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τον τρούλο και πάνω σ’ αυτόν τον σταυρό και την σημαία.

Συνέδεσα αυτή την εικόνα με το χαρακτηριστικό τοπίο της χώρας μου και την ταύτισα μ’ αυτή. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η καμπάνα θα σιωπήσει όπως έχει ήδη γίνει τις τελευταίες μέρες.
Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην σταδιακή αλλοίωση της φυσιογνωμίας της χώρας;
Μήπως η απάλειψη του Σταυρού από την σημαία για να μην ενοχλούνται κάποιοι;
Δυο εκατομμύρια ξένους έχει αυτή την στιγμή η χώρα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι εξ Ασίας και Αφρικής.

Στην καλύτερη περίπτωση αυτοί είτε υποαπασχολούνται είτε είναι άνεργοι. Στην χειρότερη ασχολούνται με άλλες επικερδείς εργασίες όπως πορνεία, μαστροπεία, εμπόριο ναρκωτικών κλπ.
Αυτός είναι ο εφεδρικός στρατός της Νέας Τάξης τον οποίον γνωστοί ταγοί της παγκοσμιοποίησης χρηματοδοτούν μέσα από διάφορες ΜΚΟ για να διαλύουν την Εθνική συνοχή των κρατών.
Δεν τους έφεραν τυχαία εδώ ούτε τυχαία αποδίδεται σ’ αυτούς ο χαρακτηρισμός έποικοι.
Αλήθεια έχετε σκεφτεί πού θα πάνε όλα αυτά τα σπίτια που οι τράπεζες σκοπεύουν να βγάλουν σε πλειστηριασμό;

Συνήθης πρακτική ανά τους αιώνες ήταν τα καθεστώτα που ανέβαιναν στην εξουσία να κάνουν αναδασμό της γης υπέρ των δικών τους ευνοούμενων και φίλων.
Ευνοούμενοι της Νέας Τάξης ποιοι είναι;

Τροφή για σκέψη....



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου