Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

"Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει"

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ "ΕΒΛΕΠΕ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

"Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά." (Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)

Όποιος αμφιβάλλει για την προρήση του γέροντα να σηκώσει ψηλά το χέρι! Ο Γέροντας της Ορθοδοξίας πολλά χρόνια πριν είχε προβλέψει το σημερινό μαύρο χάλι, την κατάργηση της λογικής που έχει επέλθει στην χώρα αλλά και το τέλος των πολιτικών που την κακομεταχειρίζονται.

Μια πρώτη γεύση πήραμε σήμερα με την οργή του κόσμου που εκφράστηκε με σοκ και δέος στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωγιάδη, πάντως το κυνήγι έχει ξεκινήσει, όπως είπε ο Γέροντας, και δεν θέλει πολύ να εξελιχθεί σε "σαφάρι". Ο κόσμος έχει φτάσει στο μέγιστο σημείο εξαθλίωσης και οργής.



Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
 
 

Έδειραν το Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο - Το καζάνι της οργής βράζει...
   

Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.

Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό του και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων". Ο ίδιος αποκάλεσε "φασίστες" αυτούς που τον κτύπησαν.

Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.

Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.

Ο Α.Γεωργιάδης μιλώντας σε ραδιφωνικό σταθμό υποστήριξε πως στο νοσοκομείο είχαν φτάσει μέλη της Αριστεράς και μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, στη συνέχεια του πέταξαν έναν καφέ και μετά κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Μάλιστα τόνισε πως αν και η αστυνομία το ενημέρωσε για τους συγκεντρωμένου, εκείνος αποφάσισε να πάει από την κεντρική είσοδο και να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους. Οπως είπε «Αν και με περίμεναν, δεν κρύφτηκα». Απλά κάθισε και "τις έφαγε".

Εντολή του κυρίου Γεωργιάδη προς την Αστυνομία ήταν να μην προκληθούν επεισόδια παρά μόνο σε περίπτωση βίας. Ωστόσο τα συγκεντρωμένα άτομα μόλις ο υπουργός Υγείας κατέβηκε από τη μηχανή τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Μόλις έγινε το επεισόδιο παρενέβησαν οι αστυνομικοί που υπήρχαν στον χώρο του νοσοκομείου και κατάφεραν να τον βγάλουν από τον κλοιό των διαδηλωτών.

O ίδιος ο Α.Γεωργιάδης χαρακτήρισε "φασίστες" αυτούς που του επιτέθηκαν, οι οποίοι με την σειρά τους φώναζαν "φασίστα" τον Α.Γεωργιάδη λόγω του πάλαι ποτέ πολιτικού παρελθόντος του, πριν δώσει "γη και ύδωρ" στους Γερμανούς και τους τροϊκανούς εν γένει: «Μία μειοψηφία φασιστική δεν θα με κάνει να μην κάνω το καθήκον μου».

Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι "βράζει"...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου