Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σύγκρουση για τον Καραμανλή

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τα στοιχεία που έχει δώσει για το έλλειμμα η ΕΛΣΤΑΤ επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον Γιάννη Στουρνάρα τον ρώτησε αν τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ είναι αληθή ή ψευδή ; Και αναρωτήθηκε ποιος τελικά έλεγε την αλήθεια για τα στοιχεία γύρω από το έλλειμμα της χώρας. «Ο Γεωργίου έχει δίκιο ή ο Παυλόπουλος ; », είπε χαρακτηριστικά. Με τον τελευταίο να απαντά τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Αντρέα Γεωργίου.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του είπε : «Άρα ο Καραμανλής έχει άδικο. Άρα ο Καραμανλή εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:






Μ.Βορίδης: «Μαθήματα ως προς την ιστορία της ΝΔ…δεν θα πάρουμε»

«Μαθήματα ως προς την ιστορία της ΝΔ από κάποιους που δεν είναι σήμερα στη ΝΔ και δήθεν κόπτονται για την υπεράσπιση της πολιτικής της, με συγχωρείται δεν θα πάρουμε» απάντησε ο Μάκης Βορίδης στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πήρε το λόγο αμέσως μετά τον Π. Καμμένο και επεσήμανε πως αυτή η συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα αλλά και διευκρίνισε ότι υπάρχει η Eurostat καθώς και ότι η ΕΛΣΤΑΤ ανήκει σε αυτήν και ότι συνεπώς ανεξαρτήτως πως τοποθετείται η εκάστοτε κυβέρνηση, τα στοιχεία αναγνωρίζονται από ένα ευρωπαϊκό στατιστικό σύστημα.

«Όσοι έρχονται σήμερα να υπερασπιστούν το έργο των κυβερνήσεων Καραμανλή και ενδιαφέρονται για αυτό, ας δούνε σε ποιας πλευράς τα έδρανα κάθεται ο Κώστας Καραμανλής». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι αυτό που έχει δικαιώσει τον Κώστα Καραμανλή, είναι το δίλημμα που έθεσε στον ελληνικό λαό και το οποίο επέλεξε ο ελληνικός λαός διαφορετικά. Αναφερόμενος στην πρόταση που είχε θέσει ο πρώην πρωθυπουργός στις εκλογές του 2009, για «πάγωμα» μισθών, συντάξεων και προσλήψεων για λίγο καιρό. Με τον Μάκη Βορίδη να λέει ότι «ο ελληνικός λαός επέλεξε διαφορετικά».




Πυρά Καμμένου προς Βορίδη

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε καυστική απάντηση στον Μ.Βορίδη λέγοντας πως «Χαίρομαι που άκουσα την άποψη του σημερινού κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, απλώς να θυμίσω ότι εκείνη την εποχή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και πρώην αρχηγός της ΕΠΕΝ. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τον Κώστα Καραμανλή».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου