Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Το βίντεο που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Όλη η ιστορία των ελληνικών δανείων! Η Επανάσταση του `21 δεν έχει τελειώσει ακόμη...

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγισμός αποκαλύψεων από τον οικονομολόγο κ. Γιώργο Αδαλή, σε ζωντανή εκπομπή του «TV Εγνατία».

Στο βίντεο που δημοσίευσε εχτές το TV Εγνατία, υπάρχει όλη η Εκπομπή, διάρκειας 1 ώρας και 25 λεπτών και μπορείτε να απολαύσετε για άλλη μια φορά τον άνθρωπο που πρόβλεψε και μίλησε από το 2007, για την κατάσταση που ζούμε τώρα!


«Μετά από τρία χρόνια αυτό-εξορίας από την Ελληνική Τηλεόραση, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση του TV Εγνατία, γιατί θεωρώ ότι ο οικονομολόγος δεν είναι sportscaster που περιγράφει ποδοσφαιρικούς Αγώνες. Αν είναι για να βγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε , είδατε που σας τα έλεγα, δεν κάνει καλό στην κοινωνία. Σκοπός ήταν να εισακουστούν όσα έλεγα από το 2007 περί πτώχευσης της Ελλάδας. Μετά δεν είχε κανένα νόημα να βγω και να περιγράφω … αυτά που έλεγα χρόνια πριν ότι θα συμβούν. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 δεν έχει τελειώσει ακόμη...»

Αυτά είπε ο ιδρυτής των AegeanTimes κ.Γιώργος Αδαλής, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από τον Μάρτιο του 2010, όταν είχε προβλέψει με ακρίβεια την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, το δάνειο-μαμούθ καθώς και την κατάσταση που θα επακολουθούσε στην Ελλάδα!

O κ.Αδαλής, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής, οικονομολόγου κ.Γιώργου Πηλήτσου αποκαλύπτοντας στους τηλεθεατές, παντελώς άγνωστες πτυχές της δανειακής ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, αφήνοντας ομολογουμένως για άλλη μια φορά πολύ καλές εντυπώσεις!

Στο βίντεο που δημοσίευσε εχτές το TV Εγνατία, υπάρχει όλη η Εκπομπή, διάρκειας 1 ώρας και 25 λεπτών και μπορείτε να απολαύσετε για άλλη μια φορά τον άνθρωπο που πρόβλεψε και μίλησε από πολύ νωρίς για την κατάσταση που ζούμε τώρα!

Αποκαλύπτει ιστορικά στοιχεία από το 1821 και κυριολεκτικά αφήνει άναυδους ακόμη και τους ίδιους τους παρουσιαστές της εκπομπής, αφού υποστηρίζει με στοιχεία ότι η Επανάσταση του `21 δεν έχει τελειώσει ακόμη και καταθέτει ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία έχουμε πληρώσει στους Τούρκους ακόμη και την απόκτηση της ... Θεσσαλίας!

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η άποψη του, με την οποία προκαλεί τον σημερινό υπουργό οικονομίας να μειώσει την φοροκλοπή και να αυξήσει τα έσοδα του κράτους ρίχνοντας τον ΦΠΑ από το 23% στο 7% , στηριζόμενος στην θεωρία του μεγάλου Αμερικανού Οικονομολόγου Αρθουρ Λάφερ!

Προσωπικά, υποστηρίζω ότι πρέπει να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του οικονομολόγου κ.Γιώργου Αδαλή και μάλιστα να την δείτε μαζί με τα παιδιά σας, διότι πρόκειται από τις σπάνιες περιπτώσεις που ακούγονται αλήθειες και αποκαλύπτονται σοβαρότατα ιστορικά ντοκουμέντα, στην Ελληνική Τηλεόραση!

Και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στον κύριο Πηλήτσο όσο και στο TV Εγνατία, που κατάφεραν και έκαμψαν τις αντιστάσεις του κ.Αδαλή που εδώ και καιρό έχει σωπάσει!

Σε σημείο μάλιστα που να γράφει πάρα πολύ σπάνια ακόμη και στο portal, που ο ίδιος έχει ιδρύσει!

Αφήνω τα λόγια λοιπόν και σας αφήνω να απολαύσετε τον κ.Γιώργο Αδαλή σε ένα ρεσιτάλ αποκαλύψεων και αλήθειας…





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου