Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ξεπέρασαν κάθε όριο: «Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη»

Μια ανάρτηση σε blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο θέμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με παρέμβαση πλέον και της Αστυνομίας. Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία, ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι μόνο ψευδής και κατάπτυστη. Μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιάτικο αστείο αν και αναφέρεται ότι...όλα θα γίνουν τον Αύγουστο! Την πρώτη του μήνα! Επικαλούνται... κρυφό δημοψήφισμα στην Κρήτη που δεν έγινε ποτέ από καμία σοβαρή εταιρεία μέχρι και συμφωνία της τρόικα.

"Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί."

Γράφουν και λένε ότι "η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη.

Και προχωρούν σε ένα απύθμενου θράσους ψέμα: "Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου