Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ευτυχώς πήραν πίσω το ν/σ περί "αντιρατσισμού" και "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων"


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη


Άμεση και λογική  υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν "αντιρατσιστικού"  και κατά της "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων" νομοσχεδίου .

Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για "επανεξέταση", μετά την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη, ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο, και οδηγεί σε δρόμους επικίνδυνους.

Το  Μαξίμου και συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, και ο Γενικός Γραματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος, έγιναν δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από την Εκκλησία αλλά και τα πολιτικά κόμματα, και αφού εξέτασαν το πράγμα, εισηγήθηκαν την άμεση ανάκλησή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστικαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, από την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου όταν π.χ οι Ιεχωβάδες θα μπορούν να μηνύσουν την Εκκλησία, ή θα μπορούσαν να μηνυθούν Έλληνες αξιωματικοί που τραγουδάνε εμβατήρια.

Για σκεφθείτε λίγο.

Ποιός μπορεί να αποδείξει ότι έχει την σωστή έκδοση της ιστορίας;;;;;;

Για να περάσουν κάποιοι τον νόμο που πέρασαν σε άλλα κράτη της Ευρώπης, όπου όποιος αμφισβητεί το ότι σκοτώθηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι από τους Ναζί, μπαίνει φυλακή, έβαλαν τον τίτλο περί "Αλοίωσης των ιστορικών γεγονότων".

Έτσι έπρεπε οι μισοί Έλληνες να στείλουν στη φυλακή τους άλλους μισούς, επειδή διαφωνούν με την ψευδεπίγραφη ιστορία.

Ή θα έπρεπε το νομοσχέδιο να συνοδεύεται και με μία ιστορική εγκυκλοπαίδεια που όποιος την αμφισβητούσε θα πήγαινε σε κομμουνιστικό γκούλακ.

Μιλάμε για τρελλά πράγματα, αφού το νομοσχέδιο δεν θα συνοδευότανε εννοείται από ιστορική εγκυκλοπαίδεια και έτσι όπως είναι και οι Έλληνες δικομανείς, θα είχαμε χιλιάδες μυνήσεις για το αν οι Σπαρτιάτες πράγματι φορούσαν ή δεν φορούσαν κόκκινα στη μάχη

και βέβαια για το αν έγινε ή δεν έγινε η γενοκτονία των Έλλήνων από τους Τούρκους

και αν οι Μακεδόνες είναι ή δεν είναι Έλληνες, αφού το ίδιο το σκοπιανό κράτος θα έκανε γιουρούσι νομικό μέσα στην Ελλάδα και με το δίκιο του, αφού ο κάθε Έλληνας θα έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι σκοπιανός.

Δεν συτζητάμε βέβαια για το αν υπήρξαν ή όχι οι Νεφελίμ, επειδή με τα αρχαία χειρόγραφα που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο, αυτό θα είναι το μόνο σίγουρο στον κόσμο αυτό.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη για το νομοσχέδιο αυτό, το οποίο ούτε ο Τσίπρας δεν θα τολμούσε να φέρει στην βουλή.

Πιστεύω ότι ο Σαμαράς δεν διάβασε, όπως είναι λογικό τις λεπτομέρειες, γι΄αυτό εξάλλου υπάρχουν οι υπουργοί. Όταν όμως ο υπουργός ανήκει σε άλλο κόμμα, τότε γίνεται της Ελλάδας το αλλαλούμ.

Από την άλλη πλευρά, η ιστορία, είναι κάτι το οποίο ο καθένας δέχεται ή δεν δέχεται. Το ίδιο και τα θρησκευτικά πιστεύω.

Το να επιβάλεις μία ιστορική γνώση ως αληθινή, ή το να επιβάλεις μία θρησκεία ως δεδομένη, είναι η επιβολή της απόλυτης χούντας.

Συγχαίρω όλους όσους κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και το σταμάτησαν.

Θέλουμε όμως να μας πουν ποιοί το συνέταξαν το νομοσχέδιο και αν το έδωσε η Τρόϊκα έτοιμο, οπότε αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά  περίτρανα, ότι όλα όσα λέμε για την παγκόσμια χούντα που έρχεται και για την γκριζοποίηση του παγκόσμιου λαού είναι πέρα για πέρα αληθινά,

αφού θα πρέπει να δεχόμαστε μόνο την ιστορία που θα διδάσκουν τα παγκόσμια λαμόγια και μόνο την πανθρησκεία που θέλουν να μας πασάρουν.

Όσο για τους λαθρομετανάστες, στο τέλος θα είναι (αν και είναι ήδη) οι πρώτοι που θα μαντρωθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται από την παγκόσμια Ελίτ. Μόνο που αντί να τους βάλουν σε στρατόπεδα στις χώρες τους, τους βάζουν σε στρατόπεδα που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί πολίτες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου